Watching, Waiting, Dreaming

Hejsan svejsan!

Sitter just nu och väntar på min pizza som jag lagat i ugnen. Idag har jag varit ute och sprungit en runda och ska till Elin så fort jag ätit, hoppas jag iallafall! Gjorde inte så mycket igår, kollade film med min syster och åt en fin middag som vi gjorde (potatisgratäng med kyckling spett) blev faktiskt riktigt gott!!

Imorgon kommer min kära Annie hem, Saknat henne!

Nu ska jag se om pizzan min är klar!


Lördag

Såg vilket sött inlägg min käraste linn hade gjort, älskar dig gumman! <3

Igår kom både linn och Elin för att ha en liten myskväll, låg och kollade bb samtidigt med varsin ben&jerry's glass mums! Imorse vaknade vi vid 11 något Elin åkte hem rätt tidigt för att hjälpa till med deras flytt, så jag och Linn låg kvar i sängen en stund. Sen åkte vi upp till Valinge ip för att ta inträde till A matchen. Åkte hem vid halv 3 la oss i soffan frusna med filtar och bara chillade, nu har Linn åkt hem och jag ska snart börja med middagen, efter det blir det duschen och sen kommer Elin ikväll igen och gör mig sällskap, så himla glad att jag har de som mina vänner bäst är dom! Puss på er


hello there my friend, how are you?

Hejhej! Nu är det jag, Linn här! Jag har nu tagit över bloggen här, eftersom Frida är en sån otroligt dålig uppdaterare! Okej jag erkänner.. Jag är fan inte mycket bättre.. Mitt liv har sakta men säkert glidit iväg från bloggen.. Har nog ingen bra förklaring på det. Jag har väl helt enkelt blivit en väldigt social person och spenderar inte så mycket tid vid datorn längre? Låter bra i mina öron i alla fall.

Det jag vill förmedla till er är att Frida är en sån himla underbar och fin vän. Från att ha varit bästa vänner i 17 år nu vet jag att jag alltid kommer ha henne vid min sida oavsett vad. Hon är som en syster för mig (med tanke på att vi är kusiner har vi ju samma blod..) hade jag och Frida inte varit släkt och hon varit kille hade jag gift mig med henne.. Nu är det ju så i Sverige att kusiner får gifta sig, men så långt ska vi inte gå!

Är så glad att jag fått en sån fin vän som Frida. Hon ställer alltid upp för mig, och det känns så bra att veta att man alltid har henne med sig. Hon har hjälpt mig igenom så mycket saker. Tack Frida, för allt. Du är världens finaste vän.
Jag älskar dig!

din Linn


Regn, regn, regn

Fy vilket väder! Regnar som fan och haglar? Hade nationellt prov idag igen (sista svenska provet) kändes inte jätte bra men vi får se! Kom hem för skolan för en stund sedan och ligger nu i sängen och ska snart starta BB, hade tänkt att träna men har så jävla ont i magen så får väl ta och sova en stund innan modevisningen ikväll! Imorgon kommer den efterlängtade fredagen! Plus att det blir en låång helg med två extra dagar ledigt, halleluja!!


face up, straight back, and don't give a fuck what people say.

godkväll!

ligger just nu i sängen och tar det lugnt! sov hos Annie inatt, mysigt! hon åker som sagt imorgon till London den jävlen fuuusk! iallfall första lektionen var inställd idag så började inte förrens halv 1! åkte ändå in till stan och gick med hannah och linn en stund innan skolan började. Har faktiskt inte gjort så mycket mer idag, kollat på BB typ. Imorgon blir det nationella igen.. känner redan nu att det kommer gå och helvete, uppsats i 3 timmar kul! hoppas jag får med mig en dricka denna gången. Sen vid 7 på kvällen är de modevisning då min syster ska gå, ska bli riktigt roligt + ska också få försökt att träna!

godnatt på er kära läsare!


Vinn över dina största rädslor

Hallå!
Igår tillbringade jag kvällen hemma hos Annie med lite härligt folk! Bakade, klippte håret, hoppade stutsimatta och bara chillade! Idag var det nationellt prov i svenska som gällde, gick riktigt dåligt kändes det som, gissade på allt. Får väl se om det blir ett godkänt prov men hoppas verkligen det! Fick även tillbaka service provet igår, and guess what..fick B! Vad hände där lixom? Gissade på typ allt men ibland vinner man på det som jag gjorde denna gången och hade gissar rätt!!
Nu väntar jag på att Annie ska sluta skolan så jag kan ta mig hem till henne och sen sova där inatt, mysigt! Vi hörs mannar!


sweet sunday.

Gud vilken kväll! började med att bada badtunna med goa brudar, hade hur trevligt som helst! vi drog sen vidare på fest i kungsäter, där det dock inte var lika roligt. Små ungar överallt som leker fulla blir jag bara trött på! åkte därifrån rätt fort på efterfest där det var hur jävla kul som helst! har inte skrattat så mycket på länge alltså. Satt uppe till 7 på morgonen då man äntligen kunde sova! vaknade vid 11 då alla bestämde sig för att åka och äta pizza där sen mamma kom och hämtade upp mig och elin. Riktigt lyckad kväll med andra ord!

Kom iallafall hem, somnade vid 4 med elin och vaknade upp vid 6. Kvällen blir fortsatt lugn, behövs verkligen!
Har väldigt mycket nationella i veckan (no fun)! men pricken över i:et är ju att det är valborg i helgen och det menas med två extra lediga dagar woho!!

Hoppas ni haft en lika bra helg som mig, pussar på er!


live like it is no tomorrow.

hej mina kära läsare!

igår blev det en chill dag med skällinge folket som vanligt. gjorde inte så värst mycket en att gå varandra på nerverna!
mobiler tog och gömdes, pin-koder ändrades och mycket mer! haha. åkte hem rätt tidigt eftersom jag hade fotbollsträning idag vid halv 11 så här blev det inte någon lång sovmorgon utan väckarklockan ringde halv 10. Som tur va var träningen väldigt chill då vi gjorde mycket skottövningar och sen i slutet spela lite. Har inte gjort så mycket mer idag, duschat och lite så. Ikväll ska jag till Louice och bada badtunna, sen ska vi dra vidare fulla och glada. Vart får vi se! kommer alldelses säkert komma fina bilder imorgon här på bloggen!

ha en super bra lördag! puss


hola amigos!

uppdaterade inte igår, gjorde inget roligt som ni behövde veta ändå!
idag var det upp 6 för att börja 8:10 i skolan. när vi kom dit gjorde vi provet i service och sen hade vi en matte lektion för att sen sluta för dagen, grymt!!

drog ner till stan med hannah för att klippa mig, kommer inte ens ihåg hur håret blev när hon hade klippt klart för då satte hon igång och locka det med! fick kommentaren av frisören: om jag varit dig och hade haft ditt hår hade jag lockat det varje dag, du passar sjukt bra i det! haha söt! ;) så hon visade mig hur jag ska locka det, får väl se hur det går!

sååå, skönt med helg nu iallafall! vet inte riktigt vad jag ska göra idag men imorgon blir det upp och träna fotboll och sen på kvällen ska jag troligtvis till louice och bada tunna, mys! :) ha nu en förjävla bra helg så hörs vi senare, pussar!


livet är för kort för att låta tiden brinna.

hade som sagt svenska talet idag, gick bättre än vad jag trodde. det första jag tänkte på när våran lärare sa att vi skulle prata i minst 3-4 min tänkte jag WTF det är hur lång tid som helst?! men när jag var klar med talet för klassen gick allt på 6 min, kändes väldigt bra!

idag har jag sjuka träningsverken, den kom inte igår utan idag. Kan knappt sätta mig ner eller ställa mig upp.. när jag kom hem från skolan är det klart att min stora syster drog ut mig på en jogging runda, ville bara ta självmord gjorde så jävla ont så jag skulle kunna börja gråta, plus hade en jävla tjatande syster som pusha på mig hela tiden som bara blev irriterande i mitten av vägen så slutade med att vi sprang åt varsitt håll så fick springa en lika lång runda fast för mig själv och då gick det mycket bättre även fast det gjorde jävligt ont. sprang iallafall i 52 min, och nu har jag ondare än när jag började haha! klarar inte ens gå känner att dagen imorgon på gekås kommer bli väldigt rolig!

ja imorgon ska vi ha en dag på gekås med klassen, ska lyssna på några som jobbar där och sen har vi fritid. Rätt chill och slutar tidigt så ska övningsköra med pappa sen när jag kommer hem + plugg, prov på fredag!




woops!

haha läste igenom talet en gång sen somnade jag och sov i ca 3 timmar...bra jobbat frida här blev det pluggat!!
får väl nörda in det resten av natten då jag säkert inte kommer kunna sova ändå. ska fortsätta öva nu, och äta :D haha
svar till malin: temat är ju som sagt relationer, så jag pratar om lite blandat från familj/dåliga och bra relationer/filmen ''jag saknar dig''/ vad jag tycker relation är för mig. hoppas det gav det svar på frågan! :)

ha en fortsatt bra kväll, puss!


plugg

suck! blir så trött på skolan, så fort vi kommer tillbaka så får vi skit mycket att göra! muntliga nationella i svenska imorgon känns sådär! som tur är ska vi redovisa halvklass och våran lärare valde tjejerna för sig och killarna för sig så det blev en stor lättnad! sen på fredag är det prov i service, kuuuul. ska ta och sova en stund nu och sen fortsätta plugga på både svenska och service eftersom jag är rätt dålig och brukar alltid plugga dagen innan bara så ska försöka vara lite duktig för en gångs skull! ;)




im back on track!

haha jo var ju och tränade innan, kom hem för ett litet tagsen och ska snart sova! kan ju säga att jag var helt död i slutet, aldrig varit så trött men det är klart när man inte har tränat så på ett tag! Har iallafall bestämt mig för att ge valinge en chans och ska fortsätta träna där då jag tycker det var sjukt mycket roligare än tofta! (förlåt mannar, det var inget fel på spelarna överhuvudtaget!) men jag trivs mycket bättre i valinge faktiskt! ska ta och sova nu börjar 08:10 imorgon så upp klockan 6 kuuuul! godnatt på er!


nervös!

sitter och försöker få mitt svenska tal klart just nu! om ca 1 timme ska jag iväg och testa träna med valinge, är riktigt nervös kanske inte borde vara det egentligen men vill verkligen visa vad jag kan och inte göra bort mig totalt. hoppas inte det är as jobbig träning men enligt min syster skulle det vara en rätt lätt träning idag (iallafall vad hon trodde) skriver sen när jag kommit hem så får ni veta hur det gick! wish me luck!!





Första skoldagen.

sitter just nu på svenskan, jätte roligt.. slutar 4 idag ska först ner till stan med syrran en snabbis och sen ska jag hem fixa det sista på nationella muntligt i svenska, efter det blir det fotbollsträning.
inte alls taggad just nu och vill helst inte åka dit men har man lovat så har man. Är faktiskt riktigt nervös just nu för att man har tappat allt kondition, bollkontroll m.m men får hoppas det sitter kvar annars blir det ju lite pinsamt när jag springer runt helt död på planen, haha! ;)

måste iallafall fortsätta med mitt tal nu så hörs vi sen! ha en fortsatt fin dag i skolan!


bakisdag!

vaknade upp bredvid elin imorse haha skrattade som aldrig förr då hon ramlade ner från sängen med en duns och tven vinglade fram och tillbaka! haha

kvällen igår var väldigt kul! åkte till annie för att grilla med alla skällingebor, satt och grogga och spelade kubb m.m sen lite senare kom ännu mer folk hem till annie, efter ett tag gick vi till skällinge ip och var där och fortsatte! riktigt kul kväll helt enkelt! kom hem med elin och somnade 5 kanske. Vaknade upp 11 men låg och drog oss i sängen fram till 3 på dagen ;) gick sen upp fixade oss för att sen dra till skällinge (igen?)! var med alla bakis barn och blev sen hämtad av min syster.

kvällen har varit väldigt lugn idag, kollat bb och ätit kycklingrulle. Imorgon är det skolan igen.. har ingen ork alls till det! efter skolan vid 7 tiden blir det fotbollsträning med valinge, önska mig lycka till! nu blir det att sova så hörs vi imorgon! godnatt allesammans!


grillning!

blev lite ändrade planer för kvällen och blir ist grillning hos min kära vän annie med vårat ''gäng'', lika glad för det! blir väl lite grogg också. var ute innan med kära syster och tog lite bilder i vårsolen!
idag var det ännu ett sköt om fotbollen idag, efter jag slutade spela fotboll så har alla i min familj i stort sätt varit på mig om att börja spela i valinge. Har varit riktigt emot det men idag orkade jag inte med tjatet längre så ska testa träna med valinge på tisdag, får väl se hur det kommer gå! faktiskt riktigt nervös känns som min kondition är helt borta, upp till bevis nu alltså!

nu måste jag skynda mig, elin är påväg till hajen och ska sen hämta upp mig!
2 bilder från idag när jag och emma fotade plus lite outfit för ikväll!




kör på riktigt krulligt hår idag, för omväxligens skull! ha en bra kväll allesammans!

you looking at me but i looking through you.

träffade annie jennifer och elin igår i skällinge, myste lite och var ute och gick. Sen kom ozzy,david och jesper och hälsade på oss stod och snackade med dom en stund sen kom elins pappa och hämtade mig och henne. Efter att ha sovit riktigt uselt i 3 dagar så somnade jag så fort jag kom hem och sov fram till 11 idag. gick upp och tog en apelsin till frukost och la mig sen igen i sängen och satte på senaste avsnittet av bb. Väntar nu på middag som jag hoppas mamma gör snart!

idag får jag se lite vad jag hittar på, riktigt fint väder så vill vara ute nu efter alla regniga dagar! ska nog även träffa annie och jennifer efter annie har jobbat klart. Ikväll hoppas jag på festligheter! riktigt taggad men halsen min blir bara sämre och sämre, fattar inte vad det är med den? har både tagit det riktigt lugnt as länge och ätit pencilin men hjälper ju fan inte.

vi hörs senare njut nu av en dag i solen!!


hej på dig med krullhår.


Helg!

Såja jobbat klart för detta lovet, skönt! Fredag idag också får se lite vad som händer nu ska sova och träna sen försöka träffa Annie Elin och Jennifer. Tjejerna snackade lite om att de ville fiska så får väl se, hade varit riktigt kul hatar dock fiskar, vågar verken röra fisken eller masken så får väl se hur det slutar! Tyvärr är vädret riktigt jävla kasst, haglade till och med innan vad händer liksom? Skriver mer ikväll eller imorgon.

Lite bilder från 2012 :)


Torsdag kväll

Helt slut! Körde en timme på spinning cykeln och sen efter det styrka. Sitter nu i soffan med en apelsin bredvid mig, kvällen blir nog lugn för imorgon är det jobb igen, sen ska jag nog träffa elin eller annie vi får väl se lite! Nu ska jag fortsätta komma på tv, ha en bra torsdag allesammans! :)


Chilling in the sofa

Hej!

Efter att ha sovit sjukt megadåligt hela natten så ringde klockan halv 10 för jobb, drog mig dit men jobbade först bara 1 timme sen kom illamående och svimmade nästan av, fick gå in och lägga mig sov i 1 timme sen åt lite och sen drog jag mig ut och jobbade i 1 timme och 30 min. Nu ligger jag i soffan och funderar på att sova lite, träna och sen duscha. Senare ska jag med mina föräldrar till våran stuga och kolla läget, följer mest med för att få övningsköra! Haha tycker det är hur kul som helst!! :)

Osminkad trött tjej.


börja igen?

fattar inte hur det fortfarande är folk som är inne och kollar min blogg när mitt senaste inlägg var i januari?!
Iallafall har jag börjat få tillbaka suget lite på att blogga, vad säger ni??
idag började dagen med först jobb som resten av denna veckan kommer bestå av! och sen efter det blev det att övningsköra med pappa. Gick faktiskt riktigt bra, endast 1 kärringastopp på en hur jävla lång runda som helst! riktigt stolt eftersom detta är tredje gången jag kör! Nu blir det big brother! pussar!


RSS 2.0