tisdag 31 juli

herregud, jag kan knappt gå/stå eller sitta.. har någon så grym träningsvärk alltså! igår var det först jobb sen fotbollsträning, visste att han skulle dra på med en jobbig träning nu eftersom vi har haft uppehåll, kom dit hade fys i en halvtimme och sen löpning i resten, trodde jag skulle dö ärligt talat. idag var träningen inte bättre då vi gjorde samma sak förutom att vi spelade en stund också. nu kan jag inte röra mig över huvudtaget och då överdriver jag inte. Jag är glad jag kommer upp ur sängen imorgon då jag ska jobba. jobba, dö lite till då jag rör mig heeeeela tiden.. som tur är har jag ingen träning imorgon men känner att jag ska nog köra egen träning ändå! sen på torsdag kommer pinan igen, men måste erkänna känslan efteråt, den går inte att beskriva så grymt härlig!
 
just nu, jo ligger i sängen chillar lite och ska nog faktiskt ta och sova snart, just det imorgon ska jag försöka få med min pappa ut och övningsköra, gud så längesen det var senast. kommer inte ihåg något känns det som.. jaja det löser sig! nu: SOVA!
 

söndag 29 juli

gud vilken dag! först när jag vaknade imorse var det så otroligt fint väder så jag snackade med linn om att åka in till stan för att ligga på stranden, så packade väskan fick med mig elin och så åkte vi in till stan, dock när vi var inne så förändrades vädret helt och hållet, så jag och elin satt och snackade vid havet för att vänta på linn som tränade innan hon skulle träffa oss, då fick jag och elin en ide om att dra till gekås istället, så vid halv 4 tog vi bussen in till gekås. Fick med mig lite smått hem, hade inte så mycket tid på oss så plockade det man hann med ;) ska nog åka dit en gång till i veckan med pappa och kolla lite med, brukar bli mer köpt då också eftersom det inte är man själv som betalar då ;) ska visa lite bilder imorgon på mina fynd! har iallafall kommit hem tränat och nu ligger jag i sängen.
 
imorgon väntar jobb upp kl halv 7, inget jag längtar efter precis! sen blir det fotbollsträning, den drar igång imorgon och hörde att den skulle vara riktigt jobbig också, gött!
 
godnatt på er!
 
 

lördag 28 juli

godkväll!
 
ligger just nu i sängen, trött som en gris.. nej men faktiskt helt slut!
igår var vi på fästningen med några kompisar var faktiskt riktigt mysigt, grillade och tjötade :) sen gick vi hem till adam och var där resten av kvällen, min syster kom sen och hämtade mig :)
 
idag var det paintball som gällde, vid 2 tiden åkte vi till paintball banan, hade hur kul som helst och ska helt klart göra om det! även om det gjorde svin ont att bli träffad vad det ändå värt det! ska försöka få med mina vänner och göra det, hade varit så jäkla skoj, plus åka wakeboard måste jag med göra innan sommarlovet är slut!
 
nu ska jag sova, imorgon blir det träning sen hoppas jag även att få träffa min annie som kommer hem! pussar!
bilder från paintballen, lag 1:
mot lag 2:
 
just nu:

nattinatti

tänkte bara slänga in en liten godnatt hälsning! plus att när jag skulle mobilblogga cpade hela skiten så samma inlägg lades upp flera gånger -.-
 
men iallafall,helt slut efter spinning passet jag gjorde innan, har faktiskt tränat varje dag nu det senaste och det hade jag tänkt fortsätta med :) nu blir det sängen och imorgon upp och jobba, sen gekås med elin och sen till fästningen med några goa kompisar måste få in träning där med på något sätt men det löser sig nog, tycker det låter som en bra dag iallafall!
NU sängen, Godnatt! :)
 
 

Torsdag 26 juli

Goddagens alla söta! Sitter just nu ute i solen, som jag gjort ända sen jag slutade jobba vid ca halv 4 :) riktigt skönt ute så vill inte gå in, börjar dock tröttna lite på det nu.. Idag skulle jag och Elin egentligen till gekås men blev ej av pga att Elin inte kunde så blir imorgon istället. får se lite vad jag ska göra idag, hade velat åka och bada och fiska, ska kolla med min kära vän Louice om hon känner för att joina mig :) Annars då? Jo tjänar pengar som vanligt men snart är veckan över bara imorgon kvar! Sen kommer helgen bli lite extra rolig och sen ytligare en veckas jobb igen. Dock bara 17 dagar kvar!! Nu ska jag försöka få tag på mitt troll! Puss på er! Smoothie made by me ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1524523/images/2012/pic_501165c1e087c30dad000125.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1524523/images/2012/pic_501165c29606ee5e3e000009.jpg" class="image">


Onsdag 25 juli

haha kom nyss på att jag inte längre kan mitt lösenord till min blogg, tur man har det sparat på datorn så jag kan komma in ändå! ;)
 
iallafall, idag har jag åter igen jobbat, väldigt tråkigt nu när vädret är så grymt bra! satt och solade en stund innan med, fick färg :D har faktiskt väldigt tur med just färgen blir brun väldigt lätt på bara en liten stund, dock kan vissa ställen bli röda först, tex ansiktet det är ju inte så snyggt men det brukar övergå till brun sen med :)
men lite synd att man inte kan åka till stranden för efter jobbet är det inte längre så lönt att åka dit..
 
Jo måste också påpeka att jag har världens träningsvärk i låren, sprang ju ca 7-8 km igår, och idag hade jag tänkt springa samma runda efter jag har träffat annie! ska nog åka iväg och bada med henne får se om våra andra kära vänner också följer med! Hon åker nämligen på cup imorgon, kommer sakna min lilla gris men hon är snart hemma igen :)
 
vad mer? ne halva veckan har gått, bara denna veckan och nästa vecka jobb sen är det bara några dagar kvar innan jag drar! 18 dagar wihooo! :D pusssssss
 

tisdag 24 juli

ja jag har ingen fantasi till rubriken så det får bli datum.. ;)
 
iallafall, igår jobbade jag sen efter jobbet åkte jag och träffade elin, åkte ner till stan och åt en baguette på blådörren med kycklingröra, världens godaste man kan äta på stan, skojar inte. sen blev ett ärende gjort också. efter stan åkte vi hem till elin och myste lite, var tvungen att åka hem rätt tidigt eftersom jag började 8 idag.
 
Efter mitt jobbande idag satte jag ute i solen en liten stund, fick rand efter sport bh..fult som fan. Åkte sen och badade med några av mina kära kompisar, blev islängd. kallt som fan. Hahaha ne men hade roligt iallafall åkte hem vid halv 6-6 och tog lite kort på min syster efter det tog jag mig en härligt löprunda med min syster, dock märkte vi att hon inte låg på riktigt samma konditionsnivå som mig så hon började gå redan efter halva rundan.. men jag fortsatte springa hela rundan :) kom hem gjort styrka duschat och ätit.
 
Just nu ligger jag i sängen, trött som ett as! pappa kom nyss och sa till mig att imorgon måste jag börja 7 betyder upp halv 7, fy vad jobbigt! hade tänkt åka till gekås med elin imorgon också, handla lite inför resan och så :) vi hörs mina kära läsare! :)
 
en utav bilderna jag tog på min syster idag :)

måndag 23 juli

helgen var bra! trots den var lite tråkig i fredags så blev lördagen så mycket bättre! på lördagen målade jag först stugan sen åkte jag hem och på kvällen åkte vi till lillen och små drack, hade faktiskt riktigt trevligt och stannade där hela kvällen istället för att dra på fest. sen gick vi till annie och fortsatte kvällen där :)
 
idag har jag jobbat, eftersom våran anställde har semester betyder det upp vid halv 8 för att börja 8. hade dock en väldigt kort dag så jobbade bara till halv 2! nu ska jag bara chilla resten av dagen, städa rummet och börja små packa inför resan, ändast 20 dagar kvar!
 
puss på er!

weekend!

hejsan!
 
igår efter jobbet åkte jag hem till annie, så fort jag kom till henne sprang vi en runda på 5 km och sen gick vi en på 5 km, efter det gjorde vi även styrka, riktigt härligt pass! :)
sen på kvällen åkte vi till stan för att äta på stantons, mysigt! :)
 
nu har  jag nyss jobbat klart, hade tänkt sova en stund sen ska jag dra ut och springa en runda med, ikväll ska jag grilla med några personer blir väl att sova hos annie som jag har gjort hela denna veckan för hennes föräldrar varit borta på semester. Imorgon ska jag upp till stugan och hjälpa mamma och pappa att måla om huset där, har lovat dom det.. så både lördag och söndag kommer väl spenderas rätt mycket där uppe.
 
nej nu ska jag ta en power nap så hörs vi!
 
 

måndag 16 juli

hallå!
 
min jobbdag är över, eller ja den var redan slut vid 1. åkte in till stan med pappa och tog prover för att kolla vad som är fel på min hals, fick ett typ av asma spray som ska hjälpa mig få fria luftvägar som jag ska ta 4 gånger om dagen + vid ansträning som att springa eller gå.. hoppas verkligen detta hjälper nu!
 
nu ska jag berätta lite om helgen, fredagen fick ni ju reda på men på lördagen, den var grym! hade en grymt bra förfest/fest, dansade som aldrig förr till massa gamla godingar och hade allmänt kul! drog ner till stan sen på kvällen någon gång och träffade även där en kär gammal klasskompis till mig! sen mötte jag på så många andra härliga människor också, vid halv 2 ungefär körde patrik hem mig och jag var riktigt nöjd med kvällen.
 
imorgon blir det åter en jobbdag, kan inte fatta att resan närmar sig med storm steg, bara 27 dagar kvar (snart 26), alltså bara jobb denna veckan nästa vecka och sen några dagar till på nästa igen sen åker jag!!!!
 
nej ska ta och grabba tag i något att äta nu, puss på er mina kära läsare!

Wheels & Wings

igår var det första dagen av de två dagarna av wheels and wings, blev inte som förväntat.
hade inte kul alls faktiskt, förutom att man stötte på massa härliga människor överallt, men annars var det verkligen tumme ner!
 
Idag hoppas jag på att det blir en bättre kväll, för ikväll blir det fest! får se om vi drar ner på stan på kvällen men har inte hört något! Ska ge den dubbelt idag eftersom jag var nykter igår ;)
 
Bilder kommer säkert komma imorgon ska ju festa med mina favoriter så det lär säkert tas mycket bilder! :)
 
Imorgon är det söndag, efter söndag kommer måndag.. måndag = jobb. Längtar inte. Ska bege mig nu, för de som ska till wheels and wings ikväll, håll ett öga öppet för mig! ;) puss på er
 
såhär kommer jag se ut ikväll! :)
 
 

open every door, because beyond every door is a new thing that maybe will change you life.

godkväll!
 
ligger just nu i sängen, har inte gjort så mycket mer idag än jobbat och kollat film med min stora syster.
imorgon efter jobbet drar jag och hon även in till stan för att kolla på kläder inför min resa, DÖR! hoppas dock på att det är fint väder eftersom jag ska köra moppe in till stan.. annars då?
 
jo jag lever, fortfarande ont som satan i halsen. Hoppas på gudarna att mitt halsont och min ögoninfektion är borta innan resan, inte kul att ha det där. Nu ska jag ta och sova en ny dag väntar imorgon!
 
 
nightnight!

sköna måndag..

åter igen måndag, för mig stod jobba på schemat. Har aldrig varit så trött som idag, kände mig som en säck potatis som höll på att falla ihop under jobbtiden men tog mig igenom dagen. Direkt när jag hade slutat gick jag och la mig för att sova i 1 timme, har nyligen kollat klart på hannah montana the movie, har aldrig sett den och kände att det kanske är på tiden ;)
 
sitter nu (fortfarande lika trött) i sängen min och ska nog ta mig ner och vara lite social med resten av familjen. Imorgon blir det åter en jobbdag och sen får jag se om jag kan träna senare på kvällen, min hals har aldrig varit värre!
 
Ser det positiva i det negativa om 5 veckor drar jag och min kära vän hannah iväg till rhodos, åh kan inte längta mer än vad jag gör nu! festa bada sola låter grymt i mina öron.
 
puss på er!
 
hotellet som vi ska bo på :)
 

You only live once.

hallå mina kära vänner!
tänkte börja säga att min kära vän malin har fixat lite här på min blogg! mycket nöjd så tackar så mycket :D kolla gärna in hennes blogg på http://mauolin.blogg.se/ :)
 
skriver inte så mycket längre, dels för jag jobbar, har sommarlov och gör annat. men här kommer ett inlägg så ni vet att jag lever! ;)
 
igår var jag först på dagen på valinge ip eftersom det var cup där och valinge höll i det så vi som inte spelade fick hjälpa till med försäljning och så vidare :) gick riktigt bra för mitt lag som faktiskt kom 2:a! :) sen på kvällen var det lagfest som gällde hade hur kul som helst! de som var nya fick uppdrag som de skulle göra under kvällen, haha ja mitt var att säga hur full jag var under hela kvällen från första droppen jag drack, haha gud så pinsamt det var! men fixade det fint då jag höll tal och skrek ut att jag var full så de tyckte jag skötte mitt uppdrag bra så slapp straffet om att springa runt tältet och låta som en gris ;)
senare på kvällen åkte jag och elin till veddige lokalfest, den var sådär.. kunde varit mycket bättre när det var så bra folk som var där men jaja! :) allt som allt hade jag iallafall en bra kväll :)
 
ligger just nu halvdöd i sängen, skulle ut och sola med johanna och vi bestämde att vi skulle till stranden men blev inte så mår alldeles för dåligt för det ;) istället väntar jag på att käraste hannah ska komma hit och sen kommer nog även elin :D vi hörs mina kära vänner :)

RSS 2.0