NY BLOGG!!!! http://fridaajohansson.myshowroom.se/

NY BLOGG----> http://fridaajohansson.myshowroom.se/
NY BLOGG----> http://fridaajohansson.myshowroom.se/

Lördag

ni undrar säkert vad fan jag gör uppe nu? jo ska nämligen snart iväg på träning, skönt att ändå ha den soppas tidigt på morgonen så man hinner göra saker efter! sen ska jag till annie mysa lite med henne sen hem fira en för tidig farsdag hos morfar för linn och de ska åka på semester imorgon och sen ikväll blir det fest! :) igår var jag ensam hemma, eller johanna var också hemma resten åkte på bio och såg skyfall, jag är inte så för james bond så jag stannade hemma :) har också hittat en jätte fin klänning som jag ska klicka hem, super glad! :D nej nu måst jag gå puss! :)
 
klänningen!

FREDAG!

äntligen fredag så jäkla skönt!! har haft två prov denna veckan det första gick skit, verkligen as dåligt. Det jag hade igår gick dock mycket bättre! ;) sen efter skolan kom annie hit och sen åkte vi och tränade jag som redan hade träningsverk från box-step dog nästan igår, fyfan idag kunde jag knappt röra min rygg. började dagen med massage idag, idag hade jag oturen och massera så i två timmar stod jag och masserade.. sen var sista lektionen inställd idag så fick jag sluta 2 istället för 4 :) har nu städat klart HELA huset med hjälp av min syster, så nu ska jag snart bara lägga mig ner och ladda ner ett avsnitt av the vampire diaries. Blir en lugn kväll idag behövs verkligen är så otroligt trött! imorgon blir det träning och sen hem till annie :) på kvällen ska vi till derome årsfest! hoppas det blir en lika rolig kväll som alla de andra årsfesterna har varit! :)
 

Tisdag, LEDIG

Godmorgon!
Som sagt ledig idag, behövdes verkligen känner jag, fick sovit ut riktigt så det var skönt! :) jag hade nu tänkt att kolla på ett avsnitt the vampire diaries och sen blir det frukost :) eller kanske kör frukost på sängen idag? sen vid halv 4 har jag utveckligssamtal och så ska pappa hjälpa mig att plugga sen eftersom jag tror han förstår mer än mig ;) taggar träning ikväll också, för de som inte vet har mitt lag (valinge) och Derome slåts ihop så vi heter Valinge/derome nu, eller ja Valder som vissa har förslag på haha! ;) men det är hur kul som helst :) uppdaterar säker mer sen! :)
 

Måndag

hejsan!!
Ligger just nu i sängen efter 2 timmars träning, helt slut i hela kroppen! var så att jag inte tyckte att gympan idag var så jobbig så satte mig på spinning cyklen när jag kom hem, så nu har jag ätit mina delikata ägg och en advokado gott! :)
imorgon är jag ledig från skolan, SKÖNT! har utvecklingssamtal och när handel har det så är alla lediga tills den tiden då man har det och sen är det bara att åka hem igen när det är klart. Sen blir det plugg fram till träningen, har prov både onsdag och torsdag och jag förstår ingenting i något av ämnena go frida! Men nu har jag gjort mig väl förkänt av ett avsnitt the vampire diaries, godnatt på er! :)
 

söndag

Tjenare kompisar!
 
har som ni kanske vet haft lov nu i en vecka. Har dock jobbat hela lovet, även idag. igår var det årsfest i grimeton, hade hur kul som helst, det ända jag klagar på var maten som jag tyckte var ovärd att betala så mycket pengar för som smakade bajs. pappa kom och hämtade mig vid 1 någon gång, så smart som han var så frågade han mig om jag ville jobba idag när jag var inte helt fullt nykter svarade glatt ja såklart... skulle jag aldrig gjort så pappa kom och väckte mig imorse så det var väl bara hålla det man hade sagt och dra sig ur sängen och jobba. Sen vid 3 var det iväg på kalas hos familjen andersson, ni som inte förstår så är det linn och moa :) mysigt med god mat, nästan det bästa med kalas är maten haha! ;) kom hem för en stund sedan och ligger nu i sängen imorgon blir det upp 6 för skolan igen, har två prov denna veckan också kul.. nej puss på er kära läsare! :)
 
så här taggad på skola imorgon
 

RSS 2.0