Tänkte bara säga godnatt

Blir ett fint litet godnatt inlägg också nu innan jag ska sova. När jag kom hem från skolan åkte jag och tränade kom hem plugga lite gick inte framåt så la det åt sidan och hoppas på det bästa imorgon. Har även kommit fram till att jag och min familj ska börja på diet, vi vet dock inte vilken än, gäller att bli fit innan vi åker iväg, så nu jävlar!
Börjar 08.10 imorgon och det menas med att upp klockan 6. Så godnatt på er! :)


onsdag kill me

onsdag idag, bara onsdag, långa tråkiga onsdag. går från 08.10 till 16.00 kul. efter skolan idag blir det träning och plugg. missade träningen igår eftersom jag då också var tvungen att plugga inför matte provet jag har imorgon men hjälpte mig inte någonting då jag idag fortfarande står som ett fårgetecken när det gäller matten. får försöka plugga lite på det idag och hoppas på det bästa helt enkelt!!
 
i helgen vet jag inte riktigt vad som händer, hade tänkt vara med min kära vän louice och även linn blir nog till att festa i helgen också, riktigt taggad faktiskt! hoppas bara kvällen blir bra.
 
nu ska jag engagera mig mer på lektionen, puss på er!
 

dont wait for love, make love.

hejsan mina finare läsare!
stor applod till er som fortfarande är inne och kollar om jag har lagt upp något inlägg här! har fullt upp nu om dagarna, tränar 5 dagar i veckan och har även skolan att tänka på. får se lite hur jag ska göra med bloggen men lägger väl ut ett inlägg lite då och då!
 
som sagt, veckan har inte sett ut så att jag har träning måndag, tisdag, onsdag, torsdag och sen även match på någon dag av helgen och sen givetvis skola. tycker inte vi har så värst mycket i skolan bara det att för en vecka sen säger våran matte lärare att vi ska ha prov. fick våran mattebok för inte alls längesen och jag förstår absolut ingenting av matten för tillfället. vet inte riktigt vad våran lärare tänker med!
 
igår var jag på födelsedagsfest hos min kära vän Adam som fyllde 19, stort grattis! han hade en stor fest som sen på kvällen tog slut väldigt fort pga grannar och polisen. jag elin och johanna bestämde oss för att dra vidare till tvååker, var väl helt okej där, inte så som förväntat, kom dock rätt sent dit då många åkte hem.
 
idag har jag inte gjort ett skit, bokstavligt talat. får väl se om jag hittar på något senare, är trots allt ledig imorgon (studiedag) behövs verkligen då jag är så jäkla trött på skolan redan, tur som det är har mina kära föräldrar bokat resa till dominikanska republiken i vinter, SKÖNT!
 
puss på er!
snygg blåtira från matchen i lördags!

söndag 2 september

hallå, ett tagsen sedan jag skrev, men har inte tid med skolan träning och allt. i fredags sov jag hos bästis linn, hade riktigt mysigt då vi åt glass och kollade på film hela kvällen :) igår var jag hemma med båda mina syskon och hade också en riktig mys kväll. vaknade idag vid halv 12 och sitter nu och bara chillar framför tven, ska ta och träna sen så taggar jag morgondagen något så sjukt då det nog blir nollning!! ska bli sjukt kul! :D
 
lite om Rhodos, hade bästa resan i mitt liv, träffade min blivna pojkvän fick dock inte reda på hans namn för de hade så brottom från cluben men någon gång ska jag hitta han ;) nog om han, hade det grymt med min hannis, bada sola festa kunde inte bli bättre vecka och vill bara tillbaka!! nästa år blir det en större tjejgrupp som åker vi vet dock inte vart vi ska än men taggar redan!!
 
börjat skolan igen ju, mitt schema är grymt jobbigt men jag kämpar på! hoppas tiden går lika fort som i 1:an så ska jag nog klara det bra. inte långt kvar innan man själv går i 3:an, napa student åh längtar!!
 
nu ska jag dra mig! puss på er :)

RSS 2.0