NERVÖS!

GUD! nu börjar jag verkligen bli nervös kan jag säga! vid 4 tiden kommer hannah och hämtar upp mig och sen åker vid vidare till flygplatsen RHODOS HERE WE COME! kan inte fatta det riktigt! ska försöka uppdatera när jag är där eftersom vi har gratis internet så ska det nog inte vara något problem :)
 
i fredags jobbade jag, efter jobbet åkte jag till stan och träffade några vänner, sen åkte vi vidare till veddige och var där hela kvällen. igår var det först match och sen när jag kom hem packa klart det mesta fixa mig fort och sen vidare på kräftskiva, hade faktiskt väldigt kul! åkte hem vid 2 och vaknade idag vid halv 10, har hunnit packa klart städat rummet och ätit en mysig frukost med min stora syster. som för övrigt är hur avundsjuk på mig som helst för jag ska iväg, haha får kommentaren hela tiden, vi två skulle åkt! det hade varit as kul, haha kanske lite sent påtänkt ;)
 
nu blir det duschen och sen invänta tiden tills jag ska åka, ha det bäst här hemma mina kära läsare så hörs vi när jag är i rhodos!

Torsdag 9 augusti

Hallåsan mina kära!
Igår åkte jag till Elin på middag efter mitt jobb, där var även Hannah också, åt och hade det mysigt! Vid halv 12 åkte Hannah hem men jag och Elin satt uppe ett bra tag till och bara snackade :) idag gick vi upp vid 11 la oss och solade i några timmar, sen bestämde vi oss för att köra till hajen köpa varsin b&b och sen åkte vi vidare till ankaret och satte oss där och pratade ännu mer :) nu ska jag snart på träning, härligt!
Bara 3 dagar kvar tills jag åker nu!! Kan knappt fatta det!! :D


Måndag 6 augusti

Måndag åter igen.. I helgen var det utedansen, var hos Annie hela kvällen med lite folk, hade en trevlig kväll! Men nästa år ska jag in på själva utedansen! Jo lyckades ta sönder mina nya byxor.. Fan. Igår var det träningsmatch ledde med 2-0 men matchen slutade med 2-3, och jag spelade min livs sämsta match. Idag jobb och vid 7 blir det träning, fys och löpning hörde jag att det skulle bli på alla träningar denna veckan, kul! Nu ska jag bara ta det lugnt till träningen börjar! Puss på er


lördag 4 augusti

godmorgon på er!
 
igår lekte jag med annie, träffade även lite andra personer och åkte runt i lite bilar här och var!
var hemma vid 2 inatt något, och jag kan inte fatta att jag redan är uppe. klockan är kvart över 9, hade tänkt ta och sätta mig på spinning cykeln sen blir det fixa mig för valingedagen då jag ska stå i ett församlings hem och fixa mat.. sen efter det kommer linn till mig någon gång och så blir det fixning för ikväll! börjar tagga som fan nu!
 
NU träna! puss på er :)

new

hejsan!
 
igår var det jobb som vanligt, dock efter jobbet åkte jag och mamma på shopping inne i stan, fick faktiskt med mig rätt mycket hem det mesta är för resan men som jag ändå kan använda här hemma :) kommer visa bilder i slutet av inlägget, och även då lite kläder från förra gången jag och mamma var inne i stan ;)
 
idag är det fredag, det betyder helg! så himla skönt. har dock inte gjort så mycket mer än att jobbat, ska sätta mig på spinning cyklen sen också. ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, får även se där men blir förmodligen en lugn kväll, taggar morgondagen något så sjukt!
 
just det ner räkningen har börjat på riktigt nu, bara 9 dagar kvar till Rhodos grymt!!
 
 
standklänning:
vanlig svart klänning, kortare fram, snygg rygg! från gina :)
simpel t-shirt med lite glitter paljetter från gina, midje shorts från veromoda.
t-shirt och skinn byxor från veromoda.
bikini överdel från kapphal.
shorts från gina.
ballerina skor från dinsko.
linne från H&M samt jeans shortsen.
linne från lindex.
Blus från gina, shorts från H&M
 
det var de! nu måste jag gå mina kära läsare, puss!!
 
 

RSS 2.0