Hola mannar!

Sitter just nu hemma hos min kusin som idag tog studenten, stort grattis till han!! :) har varit lite off här på bloggen men har inte haft tid nu det sista i skolan då man vill göra så bra ifrån sig som möjligt och har även mycket träning under fritiden.

Idag var det skola som vanligt, väldigt onödig dag då jag bara fick reda på slutbetyg i två ämnen under en och samma lektion sen slutade vi, som tur var fanns pappa i stan så han hämtade mig :) åkte sen hem och hade tänkt träna men slutade med att jag somnade vid 12 och sov till 5 bra jobbat! ;)

Fick även ett sött sms inatt av min syster som skrev att hon hade tatuerat sig haha söt är hon, tre svalor blev det på handleden som står för mig Emma och Sonny. Dock vet ju inte mina kära föräldrar om det än så får väl se hur de reagerar när hon visar den imorgon då hon kommer hem ;)

Helt sjukt att det bara är två dagar kvar för mig i skolan, endast två dagar fattar ni? Ska ju nämligen stanna hemma under hela dagen då Johanna tar studenten och det gör mig inget alls! :)
Sen är det skolavslutning som gäller för mig den 14, äntligen gått ut 1:an, fick höra av min kära vän när hon sa, såhär ung kommer vi aldrig vara mer, lite hemskt ändå haha!

Just nu


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0